има все по-сериозен интерес към крилото на Наполи Хвича Кварацкхелия.

...
 има все по-сериозен интерес към крилото на Наполи Хвича Кварацкхелия.
Коментари Харесай

Челси не спира да харчи - вади 100 милиона за Кварацхелия

 има все по-сериозен интерес към крилото на Наполи Хвича Кварацкхелия. Националът на Грузия е считан за един от най-хубавите играчи на своя пост в Европа и на " Стамфорд Бридж " имат мощно предпочитание да го вземат в редиците си, оповестява ESPN. 

Сподед информациите Челси е подготвен да направи мощен ход за Кварацкхелия и да извади сериозна оферта за правата му. Намерението на Наполи е да задържи звездата си и са му сложили цена от 100 милиона евро. Лондончани обаче не се плашат от цената и са подготвени да я платят. В клуба обаче имат терзания заради условията за Финансов феърплей и точно това може да се окаже огромният проблем пред възможна договорка.

22-годишният Кварацхелия бе едно от огромните открития на Наполи през предишния сезон. Грузинецът бе притеглен на " Диего Марадона " от Динамо (Батуми) за скромната сума от 13,5 млн. евро, само че се трансформира в основен състезател по пътя към спечелването на Скудетото. До момента той има 58 мача, 17 гола и 22 асистенции за неаполитанците.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР